• 12 Ιουνίου 2015

… των Ομάδων Διαλόγου Ενεργών Πολιτών

 

“Πώς μπορείτε να βοηθήσετε να ενισχύσουμε το δίκτυο φίλων της προσπάθειάς μας”

  • Προτείνετέ μας άτομα που πιστεύετε ότι θα τους ενδιαφέρει η πρωτοβουλία μας, για να επικοινωνήσουμε μαζί τους κατόπιν συστάσεώς σας. Στείλτε τις προτάσεις σας στον Γιώργο Αναστασιάδη
  • Διοργανώστε τη δική σας κλειστή “Συνάντηση της Τετάρτης” στον ΟΔΕΠ με επαφές από το προσωπικό και επαγγελματικό σας κύκλο που πιστεύετε ότι μοιράζονται τις αρχές και το όραμά μας …

ή διοργανώστε σε χώρο της επιλογής σας συνάντηση γνωριμίας με τον κο. Γραμματίδη ώστε να μιλήσει με φίλους ή συνεργάτες σας. Επικοινωνήστε με τον Ταξιάρχη Σαρδέλη

  • Μιλήστε για τις Ομάδες Διαλόγου Ενεργών Πολιτών με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς σας ή στείλτε τους ένα email, facebook ή linkedin message.

 

Προς διευκόλυνσή σας , παραθέτουμε ένα ενδεικτικό κείμενο, το οποίο μπορείτε να κάνετε Copy/Paste και να επεξεργαστείτε ανάλογα:

 

ΘΕΜΑ: Γνωρίστε τις ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για μία νέα προσπάθεια που πιστεύω ότι αντανακλά τις αξίες, τις αρχές αλλά και τους προβληματισμούς σας αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας αλλά και την ανάγκη ουσιαστικής και εποικοδομητικής αντίδρασης.

Οι Ομάδες Διαλόγου Ενεργών Πολιτών (ΟΔΕΠ) είναι μια σύγχρονη πρωτοβουλία πολιτικής σύνθεσης και δράσης πού βασίζεται σε τεκμηριωμένη γνώση και ικανότητα επίτευξης αποτελεσμάτων μέσα από την εποικοδομητική δράση όλων μας ως πολιτών, που θέλουμε μέσα από το έργο μας να κάνουμε την Ελλάδα τη χώρα που θέλουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Είναι μια παρεμβατική δύναμη πέρα από ιδεολογίες και διαχωρισμούς τους χθες, που μέσα από την σύγχρονη παιδεία, την λειτουργία ισχυρών θεσμών και με άξονα τις αρχές της αξιοπιστίας, ισονομίας, αξιοκρατίας και λογοδοσίας, στόχο έχει να βάλει τη χώρα στο δρόμο της ουσιαστικής ανάπτυξης και της κοινωνικής προόδου.

Γνωρίστε περισσότερα στο: www.odep.gr ή στο www.facebook.com/OmadesDialogouEnergonPoliton

 

  • Στείλτε τις δικές σας ιδέες και προτάσεις για να επικοινωνήσουμε την προσπάθειά μας στον τόπο καταγωγής σας ή σε περιοχές όπου έχετε προσωπική ή επαγγελματική παρουσία.
  • Ακολουθήστε μας στα social media και μοιραστείτε τα posts στο δικό σας δίκτυο φίλων και συνεργατών. Η αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εξαιρετικά σημαντική μέσα από την κοινοποίηση (share & retweet) των αναρτήσεων των ΟΔΕΠ στους φίλους σας.

Share @ www.facebook.com/OmadesDialogouEnergonPoliton

Retweet @ www.twitter.com/@ODEP_Institute

Αφήστε μια απάντηση